Onze Praktijk

Fysiotherapie Suri - Fysiotherapie, Shockwave en Expertise in Echografie

Ankit Suri is een zeer ervaren fysiotherapeut die sinds 2013 hoogwaardige zorg biedt. Met een passie voor het helpen van mensen met uiteenlopende lichamelijke klachten, bedient Ankit Suri en zijn team de gemeenschap met twee praktijken in Den Helder. Expertise in Echografie Ankit Suri begon zijn carrière als fysiotherapeut in 2013 en werd later gecertificeerd in echografie. Deze uitgebreide kennis stelt hem in staat om effectief om te gaan met een breed scala aan musculoskeletale problemen.
Duimbrace

Focus op Kwaliteit

Bij Fysiotherapie Suri hebben we een sterke focus op kwaliteit. Onze zorgvuldig geselecteerde producten worden uitgebreid getest door specialisten. We streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat onze patiënten en therapeuten kunnen profiteren van hoogwaardige producten. Door grondige tests en evaluaties van verschillende leveranciers bieden we alleen producten aan die zich hebben bewezen als de beste in hun categorie. Onze klanten, patiënten en hun specifieke behoeften staan altijd centraal, en daarom kunnen we zeer concurrerende prijzen aanbieden.

Expertise in Langdurige Pijn

Naast mijn expertise in echografie heb ik ook veel ervaring op het gebied van langdurige pijn. Ik heb gemerkt dat veel mensen baat hebben bij de juiste hulpmiddelen. Daarom ben ik gestart met een webshop voor hulpmiddelen, zodat ik meer mensen kan helpen aan de juiste producten.

Geavanceerde Diagnostische Mogelijkheden

Met mijn expertise in echografie bied ik geavanceerde diagnostische mogelijkheden. Echografie is een niet-invasieve beeldvormingstechniek die gedetailleerde inzichten biedt in de structuren van het lichaam, wat helpt bij de identificatie en behandeling van verschillende musculoskeletale aandoeningen.

Behandeling op Maat

Met een grondig begrip van verschillende medische disciplines kan Fysiotherapie Suri elke nek-, schouder-, rug-, heup-, knie- of voetklacht benaderen door rekening te houden met de functionaliteit van het gehele bewegingsapparaat. Met behulp van een echografisch onderzoek kan Ankit Suri de onderliggende oorzaken van de klachten beoordelen en de juiste behandeling op maat bepalen.