Supplementen

Supplementen voor spieropbouw, vitamine en homeopathie

welke supplementen heb ik nodig voor spieropbouw? Supplementen voor spieropbouw, vitamine, homeopatische capsules voor vermindering van artrose en artritis pijn bij Revalidatiecirkel. Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van poeders, pillen, capsules, drankjes of druppels. Deze zijn bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten onder andere vitamines, mineralen of bioactieve stoffen, zowel apart in bijvoorbeeld de vitamine C pil of het bruistablet, of als combinatie in een multivitaminepil.

Supplementen-voor-spieropbouw
man multivitamin

Vitamines en mineralen

In supplementen zitten meestal synthetische of industrieel geproduceerde vitamines, mineralen of bioactieve stoffen.

Voedingsstoffen uit voeding hebben dezelfde werking als de voedingsstoffen welke in supplementen te vinden zijn. Over het algemeen neemt het lichaam de voedingsstoffen uit pillen gemakkelijker op dan de voedingsstoffen uit voeding. Zo is bijvoorbeeld de opname van foliumzuur, oftewel vitamine B11, uit eten 30 tot 50 procent lager dan die van synthetisch foliumzuur (PMG).

Sportsupplementen

De meeste hebben geen voedingssupplementen rondom vitamines en mineralen nodig, omdat ze al voldoende binnen krijgen door gezond en gevarieerd te eten. Voor deze personen kan het het geval zijn dat zij midden in het sportleven zitten en daarom bijvoorbeeld ondersteuning willen tijdens het afvallen of aankomen. Ook daar hebben wij de juiste supplementen voor welke te bestellen zijn via onze website.

Sporters kunnen gebruik maken van supplementen voor verschillende doeleinde. Zo kan het zijn dat ze hun gezondheid en sportprestaties willen verbeteren. Of kiezen ze voor een aanvulling op de voeding  om zo naar zijn of haar doel te kunnen klimmen.

Beste-supplementen-fitness
magnesium-supplement

Hoeveel supplementen mag je nemen?

Dit verschilt per supplement. Het is altijd aan te raden om het etiket van het supplement in kwestie te bekijken. Controleer welke stoffen erin zitten, maar let ook op de aanbevolen hoeveelheid. Van sommige vitamines of mineralen kan een teveel bij langdurig gebruik namelijk schadelijk zijn. Bij twijfel rondom de hoeveelheid van een supplement raden we aan om contact op de nemen met de huisarts of specialist.

Koop onze producten