Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourbeleid en Terugbetaling Dr.Muscle B.V.

Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een retour- en terugbetalingsbeleid aan dat hieronder wordt beschreven.

Retourneringsprocedure:

 1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice via [retour@drmuscel.nl] of [0223785272] om uw intentie om een product te retourneren aan te geven. Vermeld hierbij uw bestelnummer en de reden voor de retourzending.

 2. Onze klantenservice zal u voorzien van verdere instructies over hoe u het product kunt retourneren, inclusief het retouradres (Dr.Muscle B.V., Het Arsenaal 15A, 1781XP Den Helder).

 3. Verpak het product veilig in de originele verpakking, indien mogelijk, en zorg ervoor dat het goed beschermd is om schade tijdens het transport te voorkomen.

 4. Stuur het product terug naar het opgegeven retouradres. Wij raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om ervoor te zorgen dat het product veilig bij ons aankomt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Terugbetaling:

 1. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u per e-mail op de hoogte stellen van de ontvangst van het geretourneerde artikel.

 2. Als het geretourneerde product zich in goede staat bevindt en aan alle retourvoorwaarden voldoet, zullen we onmiddellijk overgaan tot het verwerken van de terugbetaling.

 3. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop.

Belangrijke opmerkingen:

 • Producten moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, inclusief alle bijbehorende accessoires, labels en verpakkingen.

 • Geopende of gebruikte producten kunnen alleen worden geretourneerd als ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst.

 • Terugbetalingen worden binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verwerkt.

 • Dr.Muscle B.V. behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren als niet wordt voldaan aan de retourvoorwaarden zoals hierboven beschreven.

Neem voor eventuele vragen over ons retour- en terugbetalingsbeleid contact op met onze klantenservice via [info@drmuscle.nl] of [0223785272].

Dit retour- en terugbetalingsbeleid is van kracht vanaf [10-08-2023] en kan te allen tijde worden herzien of bijgewerkt door Dr.Muscle B.V. We raden u aan deze pagina regelmatig te raadplegen voor eventuele wijzigingen.